ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΣΤΟΠ!(A CASA)

xasame-to-dromo-stop.jpg

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Αλμπανέζε 
Ηθοποιοί: Αντόνιο Αλμπανέζε, Άλεξ Φόντζα, Οντ Λεγκαστελουά, Ντανιέλα Πιπέρνο, Ντέιβιντ Αντζαλόνε  
Είδος: Κωμωδία 

Ο Μάριο Καβαλάρο ξυπνάει κάθε πρωί με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σπίτι, στην ίδια γειτονιά και την ίδια πόλη, το Μιλάνο. Έχει μόλις κλείσει τα πενήντα. Αγαπάει την ακρίβεια, τη συνέπεια, τον σεβασμό και τους καλούς τρόπους και γενικότερα την τάξη: για εκείνον, όλοι πρέπει να μιλούν χαμηλόφωνα και να μένουν εκεί όπου ανήκουν. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο μαγαζί που κληρονόμησε από τον πατέρα του και τον κήπο στην ταράτσα του σπιτιού του – το μόνο πραγματικό πάθος του. Κάθε αλλαγή τον τρομάζει, πόσο μάλλον όταν αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με την πώληση του αγαπημένου του μπαρ σε έναν Αιγύπτιο και τον ερχομό του Όμπα, ενός Σενεγαλέζου πωλητή δρόμου, που -με περισσή αυτοπεποίθηση- στήνει την πραμάτεια του και του κλέβει την πολυπόθητη πελατεία.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Μάριο σκέφτεται μια απλή, αν και ελαφρώς τρελή, λύση: να απαγάγει τον Όμπα και να τον γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε, δηλαδή την Σενεγάλη. Εξάλλου, όπως θεωρεί ο ίδιος, αν έκαναν όλοι το ίδιο, θα λύναμε το μεταναστευτικό…

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ  20-26/9 :  19:55

 


 

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ…ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ  (DON’T WORRY HE WONT GET FAR ON FOOT)

4.jpg

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ 
Ηθοποιοί: Γιοακίν Φίνιξ, Τζόνα Χιλ, Ρούνι Μάρα, Τζακ Μπλακ 
Είδος: Βιογραφική, Κωμωδία, Δράμα 

Ο Τζον Κάλαχαν παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε ένα τροχαίο και το τελευταίο πράγμα που έχει σκοπό να κάνει είναι να κόψει το ποτό. Όταν δέχεται να κάνει φυσιοθεραπεία (με την παρότρυνση της κοπέλας του κι ενός χαρισματικού σπόνσορα) ο Κάλαχαν ανακαλύπτει το ταλέντο του να σχεδιάζει προκλητικά σκίτσα για εφημερίδες που τον κάνουν διάσημο παγκοσμίως.

 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ  20-26/9 :  21:30


 

Advertisements